HÄSSLEHOLMS BRUKSHUNDKLUBB

Camilla Karlsson

Agilityinstruktör och håller agility 3.

Tävlar agility och bruks sök.

Sara Kellerman

Har varit aktiv i klubben sedan 2015

Är utbildad Agilityinstruktör.

Har hållt i Agility 1 kurserna och håller just nu på att utbilda mig till allmänlydnadsinstruktör.

Jag har varit medlem i omgångar sedan 90-talet. Numera håller jag i rallylydnaden. Från att hålla grund-kurser för nya ekipage till att arrangera tävlingar. Själv har jag haft tävlingsuppehåll, men jag siktar på att komma ut nästa år med min unga mellanpudel Urax.

Annica Sandberg

Anne Ljung

Jag började i Brukshundklubben 1977 och har sedan dess varit mer eller mindre aktiv. Utbildade mig till instruktör i början på 80-talet. Jag har under årens lopp haft olika uppdrag i kommittéer och i styrelsen.

Sara Brandt

Har varit aktiv i klubben sedan år 2015. Är utbildad agilityinstruktör och har varit instruktör i agility 1, agility 2 och ungdomskurser. Sitter med i utbildningskommittén och håller just nu på att utbilda mig till allmänlydnadsinstruktör.

Kristina Schölin

Är medlem i klubben sedan 2013. Jag utbildar mig just nu till instruktör i allmänlydnad. Tränar och tävlar i rallylydnad, specialsök och lydnad. Jag är domare och tävlingsledare i Svenska New Foundlandhund-klubbens Vattenprov och även engagerad i rasklubben för Perro de Agua Español.

Claes Svensson

Har varit aktiv i klubben sedan 2016. Har varit hjälpinstruktör i agility 1 och agility 2.

Sitter med i styrelsen och håller på att utbilda mig till allmänlydnads instruktör

Anne S. Fallesen

Varit aktiv i Hässleholms BK sedan 1990. Är utbildad allmänlydnadsinstruktör och har genom åren hållit kurser för valpar, rallylydnad, unghund, fortsättning, tävlingslydnad, viltspår, appell m.m.

.

*Sidan är under uppbyggnad och kommer uppdateras efterhand!*

Hässleholms Brukshundklubb Hövdingegatan 281 33 Hässleholm

kursanmalan(at)hassleholmbrukshundklubb.se